UPP-PACKNING PÅ SCHEMAT

Hallå på er, det har inte funnits tid till att blogga på några dagar. I tisdags fick vi nycklarna till trean och sedan dess har det varit full rulle med flytt. Idag besökte vi tvåan för sista gången och tog ner taklamporna. Skönt, men samtidigt konstigt och lite halvsorligt, det har ju trotts en dum trapp varit vårt hem i över 3 år. Vår första lägenhet tillsammans. Men nu tar vi nya tag och jag stormtrivs i trean! Det finns dock många småfel, men man får ge och ta som det heter. Utsikten går ju inte att jämföra, men det är ju alltid sämre på första våningen än andra. Det är skönt med ett rum extra och uteplats och ingen trapp! Den kommer jag i alla fall inte sakna.
Just nu står de kartonger lite överallt, men allt är iaf på plats i trean. Skulle behöva en upp-packare och en inredare här. :p Men de går väl sakta framåt iaf. :)
Snart åker vi till svärmor och firar in de nya året med svärföräldrarna, god mat och lite cider! Och med de sista ordet så förstod ni nog vad jag fick för besked, även imorse, men orkar inte skriva något "Den Efterlängtade" inlägg just nu. Just nu är det väldigt skönt att ha flytten att tänka på, men har varken tid eller ork att bli besviken. Även om de ändå är jobbigt. Nu ska vi åka och handla! Bilder på lägenheten kommer när vi kommit mer i ordning.. GOTT NYTT ÅR, må nästa år bli bättre på barn-fronten... För det här har varit jobbigt.

TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Hemma i Mora igen och trängs med massor med flyttkartonger. Haft en trevlig julhelg med många fina julklappar, även om det tagit på krafterna att åka mellan olika sällskap från dag till dag, äta julmat tre dagar i rad och dela ut julklappar tre dagar i rad. :p Nu vill jag inte ha jul på ett tag. höhö. Lyckats träffa nästan hela min släkt på fyra dagar iaf, plus svärföräldrar, så det är rätt skönt det med. =) Fick bla. stativ, fotoböcker, kläder, pengar, el-tandborste, biljett till teater, presentkort på H&M och bio, Harry Potter filmerna del 1 & 2, sista filmen. Och förmodligen massa annat som jag är för trött för att komma ihåg nu. *skäms på mig*
 
Har en snäll mamma också så vi fick låna doris, dvs, mammas bil xD med oss hem också så vi körde varsin bil hem. Nu har vi en stor skuff att lasta flyttkartonger i såfort vi får tillgång till lägenheten. Jonas ska ringa Pia, som bor där nu, imorgon och höra när hon tror att det blir.
 
Usch och fy vad himelens trött jag är. Tror det blir en tidig kväll idag och bara slapp framför tvn det lilla som är kvar. Trött trött trött.............
Och tyvärr blir det inga bilder ifrån julhelgen, skäms på mig, jag hade kameran med mig hela helgen men tog inte ett enda kort! Det är inte likt mig. Var alldeles för trött tror jag. Somnade i totalt en timme på julaftonskvällen vid 18-19 någon gång, bara det. xD Och igår sov jag en halvtimme vid 15 tiden hemma hos mamma innan vi delade ut julklappar. Detta med att vara social är inte min grej. :p

FLYTTKARTONGER I MASSOR

Hyresvärden är här och sätter upp alla lister som saknas på skåp och lådor. Imorgon fm kommer första personen och tittar på lägenheten, även om det mesta hon kommer se är kartonger. :p Undra om dom vet om att badrummet ska totalrenoveras och inflytt först blir i februari tidigast. På hyresvärdens hemsida stod de ledig ifrån 1 januari, jo tjena! Om dom vill bo med mögel så då är den ledig. Vi börjar få undan de mesta av småsakerna i kartonger. Även om det fortfarande är massor kvar. Imorgon kväll blir det julfirande med svärfar och svärmor och sedan vidade mot Leksand på lördag morgon för att tillbringa julafton hos pappa. Och sedan juldagen hos mamma i Ludvika. Jädra åkande den här julen. Till farmor och farfar på måndagen också. Och sedan hem igen måndag kväll eller tisdag morgon för att köra sista rejset och flytta till nyårshelgen förmodligen. Blir nog inte så mycket nyårsfirande för oss. :p Trött som ett as är jag också, hon som ville titta på lägenheten ringde nio och hyresvärden skulle komma vid halv tio. Och imorgon lär jag inte få sova heller, och inte på hela helgen heller eftersom vi ska upp och åka tidigt lö och sö. Blir nog inte så mycket sova mer förens i januari någon gång. Inte för att nio är så gräsligt tidigt, men har man sömnproblem som mig och somnar mellan 1-3 nästan varje natt så är man trött klockan nio. Tur och tack att plugget är på distans så jag kan ta sovmorgon ibland om jag skulle behöva. ;)