NERVÖSA KÄNSLOR

Jahupp, ska snart gå och sova. Det borde min karl ha gjort för länge sen. Jag hade inte velat gå upp om 5,5 timmar. Hur som helst. Upp senast halv 11 imorgon.. Ultraljud 11.30. Nervöst som f a n. Vill inte ha samma besked som sist, snälla ge mig inte samma besked som sist..

HOPPAS HOPPAS..

Nyss kommit ur duschen, Jonas borstar tänderna och rakar sig. Eller tvärtom. Jag ska göra desamma snart, eller ja, åtminstonde borsta tänderan. Sedan blir det nog att krypa i säng, trött efter två dagar med möten. Sista mötet nu på måndag iaf.. Bör få beslut ifrån skolan nästa vecka också, om jag kommer in på förskollelärarprogrammet på högskolan eller inte.. Hoppas hoppas. Då skulle jag kunna skippa det där med jobb i 3,5 år framåt och när jag väl är utbildad förskollelärare så finns de ca. 1000 lediga jobb i sverige, de vill säga en ganska säker och trygg arbetsmarknad. Så håll tummarna för mig! Håll också tummarna för mig på torsdag, 11.30, ultraljud.. Blir väl ett nytt "Den Efterlängtade" inlägg efter det. Nej, nu ska jag äta upp min kräm och göra min karl sällskap i sängen. Natti!

Och innan jag hann publicera detta så tyckte My att rosorna på bordet skulle ligga ner istället för att stå upp i vasen. Tack ska du ha för vatten över hela köksbordet. Det är väldigt tur för den katten att hon är så jädra söt. Nu är vattnet upptorkat iaf och nu ska jag sova!

I'M BACK

Sitter äntligen vid min egen "älskling" till dator. Laddaren trillade ner i brevlådan idag (trodde jag skulle få hämta ut den!?) AF möte har jag varit på också.. Sådär lagom intressant som vanligt. Nu ska jag bara njuta av min egen dator igen och försöka äta lite lunch kanske, bara breda ut mig i soffan och njuta av tystnaden innan min karl kommer hem. Nåja, tystnad är väl att ta i. Musik och två katter i bakgrunden. Ljusstakar har vi fått upp också och igår kom det lite snö. Väl passande, fast det är drygt. Forden såg ut som en isig iglo på vissa ställen imorse och jag snubblade in på mötet sådär fem över nio, ändå hade två av personerna inte kommit då. Ska nog börja komma fem över varje dag, vi börjar aldrig prick. :p 
Har ägnat helgen åt att spela Tomb Raider 2, ja, grafiken är dålig och ja, det är ett gammalt spel, men ja älskar de, mer än de andra Tomb Raider spelen. :p Har varvat det en gång för ett bra tag sedan men nu ska jag göra de igen är de tänkt. Fast.. nu lär jag väl installera det på min dator istället och börja om. Eller föra över de sparade filerna.. Sånt där får min karl hjälpa mig med. Nej, lunch var de ja, och betala Telia räkning. So long.