ONT AB

I torsdags morse när jag skulle till praktiken hade jag nog lite för bråttom, blev en fin vurpa ute på parkeringen och ryggraden fick sig en rejäl omgång av en uppstickande isknöl. Inte blivit ett dugg bättre och känner mig totalt handdikappad, det är inte direkt roligt att jobba med det heller när man knappt kan sitta, ligga stå eller böja sig. Väntar just nu på att vårdcentalen ska ringa, får se vad dem säger.. Vill ju visa framfötterna på praktiken och jag trivs där, men nu gruvar man sig för att gå dit, pga. att man sedan får ligga i plågor.
 
Ultraljud är bokat iaf, tar mitt första hormonpiller idag, gånger tre, detta blir ju intressant.. 1 Mars 13.00 är de iaf ultraljud, och funkar de inte denna gång är de provrör som gäller..

BRUNHÅRIG TJEJ

Nu har jag jobbar hela helgen på praktiken, det har gått fin fint iaf. Det enda man kan säga är väl att man blir dagvild när man jobbar helg, jag firar min helg nu x) Ledig till onsdag eftermiddag. Igår kväll efter jobbet så pallrade jag mig hem till Jennifer, hon färgade mitt hår, så nu är jag brunhårig tjej. Duktig hon ;) Sedan spelade vi spel också och åt familjepizza. :p Trevlans! Jag, Jonas, Jennifer, Drott, Lina, Robin och såklart Ängla och Zindra, som blivit så stora båda två! Sötnosar. <3 Vill ha en egen sötnos...

Bild på mitt nya hår, eller ja, typ.. My ville bara med också =)

TRÖTT TJEJ

Första dagen på praktiken är avklarad, det gick fin fint, trivs bra. :) Men nu är jag en väldigt trött tjej med en ond svankrygg och lite små förvirrad över varför det ska krånglas så med schemat. Men i övrigt, goodi. =) Ledig imorgon, sen jobbar jag 7-11.30 på fredag och heldag på lördag, samt morgon söndag. Lite trist dock då jag missar myskväll och melodifestivalen, men men. Nu ska jag dö i saccosäcken en stund, snark.