DEN EFTERLÄNGTADE - DEL 34

Nyligen hemkommen ifrån några dagar hos mormor i Sysslebäck, även om både jag och Jonas fortfarande är förkylda så är det iaf en underbar medicin att få vara mer ute i riktiga naturen, det är så tyst och skönt där ute och man får verkligen riktigt frisk luft till skillnad ifrån avgas luften här i Mora med hus överallt känns de som. Det är mer berg och skog hos mormor och jag älskar det! :) Dessutom god mat och massa kortspel på det. Imorgon åker Jonas till stockholm hela dagen ifrån sju på morgonen till 2 på natten. Så jag får se om jag blir inringd på nå jobb eller om jag bara ska göra massa måsten som tvätt och städning.

På måndag morgon ska vi iväg till Falun för att ta blodprov på mig, vi får se hur det går, när de skulle ta på mig i Mora sist tog de fyra undersköterskor och två armar + två händer innan de äntligen lyckades på sista handen. Det var inte roligt och ont gjorde det att ta på handen istället för i armvecket, så jag hoppas det går bättre på måndag. Efter blodprovet, som ska kontrollera om mina äggstockar är i viloläge efter nässprayen, så ska jag få reda på när jag ska börja med hormonerna. Och när det sker vet jag inte alls vad som händer med mitt humör, men jag ställer in mig på att det går bra! Snart bara 2 veckor kvar till uttag och insättning av ägg... Nervös? Svar ja! Jag har ingen aning om detta funkar på gång ett, två, tre eller inte alls. Och om det skulle funka på gång ett innebär det att jag kan vara gravid om 3-4 veckor, och det är en läskig tanke (såklart underbar!) men ändå en läskig tanke... Man vågar inte hoppas längre, man orkar inte bli besviken gång på gång. 18 dagar efter insättning av ägg ska jag ta gravidtest och OM, jag säger OM, det skulle visa positivt kommer jag förmodligen inte våga tro på det ändå...

Bjuder på en bild jag tog hos mormor! :)

jag är visst man

När man har tråkigt så bloggar man lite på mobilen. Har iaf jobbat idag, även om jag fortfarande är så pass hes att en ny tant idag trodde jag var karl. Ja de skulle iaf förklara varför jag inte blir gravid.. Jonas är hemma igen, med alla för och nackdelar som de medför :p

SJUKLING

Vem tror ni är superförkyld? Ont i halsen, hes, snorig, lock för öronen och hostig. *sträcker motvilligt upp handen* Rätt svar, jag. Skulle ha jobbat ikväll igår, kväll idag och dag imorgon, sjuk ifrån alla tre. Jippie, knappt haft någon röst alls i 2 dagar. Hoppas verkligen jag kan jobba måndagen, som är sista dagen innan jag tänkte ta min "semester". Onsdag till lördag åker jag och Jonas till mormor och morfar i värmland, känns som de var hundra år sen man var där. Så jag TÄNKER vara frisk då, punkt slut!

Jonas har varit i Norge sen i måndags också och fiskat, så jag har suttit här och snorat i min ensamhet, och blivit "fattig" på köpet. Tur man har världens bästa svärmor som varit hos mig flera dagar, fixat middag idag, som jag iaf åt lite av trotts dååålig aptit. Sen har jag även snackat slut på den röst jag hade och pratat lite minnen, jag älskar att prata minnen med svärmor, det känns som för en stund att jag är 16-17 år igen och jag saknar den tiden, jag saknar (trotts omständigheterna) stallet i bisberg, kompisarna, staden, skolan ja... Jag saknar tiden, även om det inte är nå större fel på tiden nu heller, men den är helt klart annorlunda. Aja, tack för att du alltid finns här för mig Lilian <3

Imorgon kväll kommer iaf Jonas hem igen, saknar honom. Det är tur att man är ifrån varann en längre tid ibland så man får sakna, längta och förstå hur mycket jag faktiskt älskar honom. Så man inte börjar ta varann för givet som de lätt blir annars.

Jag har iaf ett bra sjuksällskap, min älskade Merrel! Puss på dig kisse katten min, mattens älskling <3 Är glad för varje dag han fortfarande är hos mig trotts sin höga ålder. Har snart sprayat nässprayen i 2 veckor också, ska ta och ringa min barnmorska nästa vecka, när rösten låter lite vettigare, och höra mer hur vi ska lägga upp det med blodprov, hormoner osv. Om de blir som planerat så ska jag genomgå ut och insättning av ägg om 4 veckor, läskigt..

Funderar även på att "slösa" någon hundring på att totalrenovera bloggen, med hjälp av en superduktig Julia, har inte bestämt mig än men vi får se. Hade velat ha en totalt ny kodning, design osv. Skulle dock behöva lite nyare bilder isf så ja. Ska fundera på det iaf! Hoppas ni inte glömt mig ;) Håll tummarna för att jag blir frisk fort!