SPOLA TILLBAKA..

Ibland vill man bara spola tillbaka. Slängde ihop denna video, tog egentligen ingen tid. Är mera lite känslor.. för mig. Nu ska jag gå och sova. Jobba 7.00-11.00 imorgon sedan är jag ledig till på måndag. :3

JOBB OUTFIT

Snart dags för dagens jobbpass, 15.15-21.45. Sedan ska jag bara hem och vända, dejta kudden en liten stund, innan jag jobbar 7.00-15.30 imorgon. Jag lär väl hålla mig till denna outfit ett tag nudå. :p Den otroligt snygga "Mora kommun" tröjan. Kanske ingenting man går å köper i en affär direkt, men den är praktisk att jobba i iallafall med stora fickor framtill, vilket är ett måste! Lär ju ha någonstans att ha penna, jobbpapper, jobbtelefon och bilnyckel till kommunbilen. xP Hoppas ni iallafall njuter av "sommaren" och har sommarlov/semester, ;)
Varit på synsam tid imorse också. Även om klockan ringde halv 9 istället för halv 6, som den gör imorgon-lördag, så hade jag gärna sovit lite till. Nu är det gjort iaf, har beställt 10 par linser som ska testas ett tag innan de beställer hem fler efter en till koll. Detta eftersom jag har haft problem med torra ögon. Därav varför jag tyvärr får leva i glasögon (I hate that!) större delen av tiden. Hur som helst så har min styrka ändras, igen... Så någon ögonoperation blir det inte än på ett tag när de aldrig slutar ändras. Skulle också behöva ändra styrkan i glasögonen så ja. Lönen passar fint idag, som inkom på kontot nyligen. Hejhopp!

ONEPICE TIME

Har inlett mitt "jobbmaraton", nu dröjer det till 14 Juli tills jag är ledig mer än en dag i sträck. Så det blir lite jobb som sagt.. Men det blir fint ändå! Får se om jag kan ta min "semester" v. 31-33. Vecka 33 kommer jag ändå inte kunna (få) jobba när det är ut och insättning av ägg. Idag har jag varit duktig, jobbat 7-14 och sen haft svärmor på besök, lagat lasange och haft maten på bordet när Jonas kom hem ifrån jobbet vid 4. Ätit, diskat och så har Jonas dammsugit medan jag städade toan lite. Efter det blev det en dusch och nu har jag krypit i min (ROSA :D) onepice, som för övrigt var min födelsedagspresent ifrån Jonas iår, jag fick dock välja den sj.. =) Fast, de var slut på alla andra färger i L förutom rosa, de hade rabatt just då, så jag hade kanske inte valt rosa om det hade funnits någon annan. xD Men jag trivs i den. ^^ Nu ska jag plocka fram en cider och lite snacks, funderar på twilight maraton, vill se igenom alla 4 filmer och sen ladda inför part två av sista filmen som kommer på bio i november. Köpte hem part 1 av den igår, så därav suget.. =) Ja, livet känns helt okej idag även fast rygg och fötter värker och jag är otroligt trött efter en riktigt dålig natts sömn. Imorgon får jag iaf sova till halv 9, sedan har jag tid på synsam 9.15 och jobb 15.15-21.45. Bjuder på en sexig webcam bild på mig också (kass kvalité) Puss!


Såhär snygg är jag just nu ;) Sådär mörkt ser mitt hår ut när det är blött. :p Sen en snygg "sido fläta" som gör att de ser kortare ut än normalt. Dvs. = slapp klädsel och utseende! Jag är mig själv, jag är ledsen men de får ni nog leva med. ;)