GLAD MIDSOMMAR

Firat midsommar med svärföräldrarna, Lina och söta Zindra. Trevligt! Mammas älskling har varit lite midsommarfin med klänning också, även om hon sov i vagnen mestadels av kvällen, och det får man göra, hihi. 
 
Midsommarfin Tea i sin pappas famn
 
 Mammas skatt!
 
 
Sötaste Zindra

MIN ÄLSKADE SKATT!

Idag har mamma varit på besök vilket betyder att Tea träffat sin mormor för första gången. I måndags träffade hon sin morfar för första gången och farmor och farfar har hon hunnit träffa några gånger nu. Eftersom mor kom på besök har jag även fått tillbaka systemkameran så jag bjuder på två bilder på Tea som jag tog idag. Min älskade skatt! Vi fick även lite presenter av mor till Tea, bla. en fin klänning. Sedan fick jag också en present, en ny mobil som mor lyckats få via sitt abonemang. Eftersom min gamla mobil var jätte krånglig, helt slut på internt minne och verkligen gjorde mig galen så var det en väldigt glad och härlig överraskning. Tack kära mor! Så nu äger jag en Sony Xperia go istället för min gamla Sony ericsson Xperia ray, du hade gjort ditt! Imorgon blir det grillning med svärföräldrarna, Lina och goaste Zindra. Ska försöka ta lite bilder då också. Glad midsommar! 
 
 
 

NYBADAD BEBIS

Idag har vi gett oss på att bada bebis för första gången. Gick faktiskt väldigt bra, förutom en mindre olycka, haha! För övrigt rullar vardagen på ganska bra tycker jag och trotts att man är trött och går som... ett lass skit.. för att man har ont, så är man fortfarande lycklig! 
 
Nybadad Tea <3