800 GRAM SÖTHET

Indra, 500 gram, och Ior, 300 gram. Otroligt söta båda två, stor storeksskillnad på dem trotts att dem är syskon. Fem veckor idag, tiden går fort! 


 


VILKEN SÖT KNUBBIS

Den här idylen om hur man ska vara och inte vara. Vad som är "fint" och inte. Varenda reklam som photoshopar och gör kroppen "perfekt". Varför kan inte alla bara få vara som dom är!? Varför kan det inte finnas "normalstora" människor med i reklamer för underkläder? Ingen människa, åtminstone väldigt få, ser ju ut som männskorna på reklamerna.. 
Jag avundas djuren. Djuren har det bra ibland. Ser du en tjock shetlandsponny eller en lite rundare katt så ses det oftast bara som gulligt. "Åh en liten hårig tjockisboll!" Eller "villen söt knubbis" eller något liknande. Jag tvivlar starkt på att en hårig rund människa får samma kommentarer. Bara en sån är konstig tanke som slog på såhär på torsdagseftermiddagen. 

WORD TO THE MEN

Måste dela med mig av en ganska speciell text.
Det finns en speciell orsak till att kvinnor lämna sina män, trots att de fortfarande älskar dem.
Detta tycker jag varje man bör veta: Kvinnor lämnar oftast sina män eftersom deras män inte är närvarande. Han arbetar, golfar, spelar tv-spel, tittar på tv, fiskar, porrsurfar, slösurfar... ja, listan kan göras lång. Dessa män är ofta inte dåliga män. De är goda män. De är goda fäder. De stöder sin familj. De är trevliga, sympatiska. Men de tar sin fru för givet. De är inte närvarande.