BAKNING BLAND HORMONER

Det är tur att man inte behöver någon röst för att handla julklappar på nätet och baka. Igår firade jag och Jonas 9 år så Tea var hos sin farmor och vi gick ut och åt på restaurang där vi för övrigt fick 25% rabatt på hela notan för att dom hade glömt bort oss, det var dock inget vi reflexterade över att dom hade gjort, men gratis är gott som man säger! Igår tog jag även den sista tabletten Letrozole så nu är det bara att invänta ultraljudet på torsdag. Och när det gäller hormoner så har jag faktiskt inte märkt någonting, förutom rikliga blödningar (som tack och lov avtagit och nog är på g att ge sig helt) och mensvärk som jag också sluppit senaste två dagarna. Så får vi helt enkelt se vad som händer på torsdag. 
Julpyntat har vi hunnit med i fredags också, så nu är alla avdentstakar och julstjärnor på plats i fönstren och genast blir det mycket mysigare och lättare att stå ut med mörkret. Idag har jag uppfyllt mina lovord till Tea och vi har bakat både lussekatter och pepparkakor hela familjen, väldigt mysigt och roligt faktiskt! Tea körde ner pepparkaksformarna på måfå ner i degen och stoppade i massor med russin i lussekatterna, precis så som det ska vara i barnfamiljer. Fixat adventljusstake och tänt första ljuset har vi hunnit med också och nu har jag tagit plats i soffan. Jonas är på jobbet och Tea sover sött (som den sötaste hon är!) i sin säng så jag passade på att ta lite egentid vid datorn. Var förbi och la i läkarintyget i chefens fack idag också och sen håller vi tummarna för att min röst fungerar normalt åtminstone till ivf besöket vore ju skönt. Avslutar med lite bilder ifrån dagen, kram på er!
 

SJUKSKRIVNING - CHECK

Varit på vårdcentralen nu och fått sjukskrivning för en vecka framåt. De vore då fan om inte rösten fungerar efter det. Har även ätit tre av fem Letrozole tabletter och hittills peppar peppar går det bra det med. Verkar även som de rikliga blödningarna börjat avta litegrann, fick faktiskt sova närmare tre timmar i sträck inatt vilket kändes som en lyx. Mensvärken "grötar runt" då och då men jag kan i alla fall stå ut och en värmd vetekudde gör det bättre. På lördag firar jag och Jonas 9 år tillsammans för övrigt, tiden går fort när man har roligt, eller hur brukar man säga. Vi får väl se vad för sorts firande det blir, något där jag inte behöver prata i alla fall. Imorgon ska jag i alla fall ägna dagen framför datorn och leta upp black friday erbjudanden att shoppa julklapapr på. Sedan ska det julpyntas också, får se när, kanske tjuvstartar redan ikväll. Saknar att kunna läsa för Tea och kunna ha en ordentlig konversation med henne. Är även skapligt frustrerande att inte kunna säga åt henne när hon gör något fel. Så det är ju tur att min lilla ängel är nästintill perfekt i sitt uppförande, eller hur. ;) 
 
 

VILL BARA SKRIKA RAKT UT (BOKSTAVLIGEN)

Onsdagen är här och jag skulle egentligen varit på jobbet nu, suprise suprise. Jonas fick ringa jobbet imorse och nu är jag sjukanmäld idag och imorgon. Från och med fredag behöver jag läkarintyg. Hade ingen röst alls imorse. Så min kära man har även ordnat en tid på vårdcentralen 13:20 imorgon som han följer med mig på. Så får vi se då om jag får sjukskrivning nån dag kanske så att jag kan vila upp rösten. Jag tror att "genomsnittet" för min heshet är 1-3 veckor, och jag har ju snart betat av den första veckan. Jag vill inget annat än vara på jobbet just nu, får panik av att bara sitta här hemma och inte kunna prata med någon. Saknar både kollegor och vårdtagare. Tacka gudarna för datorn just nu så att jag i alla fall kan underhålla mig med något. Tea har precis lagt sig och Jonas åker till jobbet om drygt en timme så jag ska underhålla mig med bonde söker fru och syrror resten av kvällen, Jonas tycker jag är knäpp som ser dom programmen meen det är min höjdpunkt på onsdagar och ärligt talat vet jag inte ens varför jag fastat för programmen. Avnjuter kvällen med ett glas hemmagjord choklad som livar upp smaklökarna lite.