DEN EFTERLÄNGTADE SOM BOK

Som tioåring började mitt skrivintresse ta fart. Jag har länge drömt om att bli författare. Som 18 åring började jag försöka skaffa barn, i tron om att jag skulle ta studenten med gravidmagen i vädret. Så blev det inte. Istället följde fyra års helvete av ofrivillig barnlöshet. Som än idag är ofrivillig syskonlöshet och så verkar förbli. Hösten 2017 började jag skriva på min biografi. Sommaren 2018 blev den färdig. Skickades sedan till ett antal förlag. Nu har jag fått svar, från ett hybridförlag. Som vill ge ut min bok. Det är som ett vanligt förlag, som väljer manus med omsorg och hjälper till med marknadsföring om man vill. Men man är själv med och finansierar boken. På så vis tjänar du också mycket mer per bok än ett traditionellt förlag. Problemet är att kostnad för sättning, distribution, frakter, marknadsföring och tryckning landar på 45 000 kr för att trycka 1000 böcker. Pengar jag inte har. Därför ber jag nu om hjälp att få förverkliga min dröm. Ingen summa är för stor eller för liten. Om man bidrar med 200 kr eller mer får man en personligt signerad bok när den är tryckt, mot att man då betalar porto eller hämtar på plats. Man kan säga att man betalar för boken innan den är tryckt. Läs mer inne på länken och läs också ett utdrag ur boken där. Om man väljer att bidra med något så dras pengarna på kortet den 16 november - om målet uppnås. Så du riskerar ingenting och betalar ingenting idag.
Gå gärna in på länken nedan. Jag går mot att uppfylla min dröm samt mot att sätta ofrivillig barnlöshet och IVF på kartan. Något som tystats ner alldeles för länge.


https://www.kickstarter.com/projects/1435595240/den-efterlangtade-en-bok-om-ofrivillig-barnloshet?ref=nav_search&result=project&term=den%20efterl%C3%A4ngtade