UPP-PACKNING PÅ SCHEMAT

Hallå på er, det har inte funnits tid till att blogga på några dagar. I tisdags fick vi nycklarna till trean och sedan dess har det varit full rulle med flytt. Idag besökte vi tvåan för sista gången och tog ner taklamporna. Skönt, men samtidigt konstigt och lite halvsorligt, det har ju trotts en dum trapp varit vårt hem i över 3 år. Vår första lägenhet tillsammans. Men nu tar vi nya tag och jag stormtrivs i trean! Det finns dock många småfel, men man får ge och ta som det heter. Utsikten går ju inte att jämföra, men det är ju alltid sämre på första våningen än andra. Det är skönt med ett rum extra och uteplats och ingen trapp! Den kommer jag i alla fall inte sakna.
Just nu står de kartonger lite överallt, men allt är iaf på plats i trean. Skulle behöva en upp-packare och en inredare här. :p Men de går väl sakta framåt iaf. :)
Snart åker vi till svärmor och firar in de nya året med svärföräldrarna, god mat och lite cider! Och med de sista ordet så förstod ni nog vad jag fick för besked, även imorse, men orkar inte skriva något "Den Efterlängtade" inlägg just nu. Just nu är det väldigt skönt att ha flytten att tänka på, men har varken tid eller ork att bli besviken. Även om de ändå är jobbigt. Nu ska vi åka och handla! Bilder på lägenheten kommer när vi kommit mer i ordning.. GOTT NYTT ÅR, må nästa år bli bättre på barn-fronten... För det här har varit jobbigt.