DEN EFTERLÄNGTADE - V. 16+1 (DEL 27)

Dags att blogga lite igen, inte blivit av på ett tag nu. Har haft fullt upp med massa julfirande, hoppas ni också har haft en bra jul. Jag har dock varit hes under hela tiden och har fortfarande inte fått ordning på rösten, börjar bli riktigt jobbigt kan jag säga. Men jag vet också att det sitter i 1-3 veckor varje gång jag blir förkyld, och jobbigt är det. Har väl gått två veckor nu. Tur att jag är sjukskriven ändå just nu för jag hade inte kunnat jobba utan röst heller. Jag har i alla fall haft en bra jul trotts att jag varit mest tyst. Fått massa fina julklappar, tror jag fick nästan allt jag önskade mig plus lite till. :) Nu har vi drygt 2500 kr undanlagda till barnvagnen + bilbarnstolen i alla fall, dvs. runt halva kostnaden så det känns skönt! Vad har ni haft för er i juletiden?
 
Är kvar hos mamma i Ludvika än men åker hem imorgon, sedan blir det nog en relativt lång och tråkig helg och nyår. Delvis för att jag inte har någon röst och delvis för att jag än så länge inte har någon att fira nyår med, de flesta man känner planerar ju världens fest och det är inte riktigt aktuellt för mig. Får väl se vart de tar vägen, nyår blir det nog ändå men just nu längtar jag grymt mycket mer till 14 januari än till något nyår. :p Jaja, på måndag är det bara 2 veckor kvar, spola fram tiden!! 
 
Förresten så tror jag att jag kände bebis röra sig första gången i lördags. Men jag är ju som vanligt patetisk och vågar inte riktigt tro på att det är just det. Har varit mest fladder men jag har känt de någon gång då och då sedan dess, mest när jag ligger/sitter ner och tar det lugnt. Rörelser som är inåt liksom, ingen annan kan känna dem genom att ha handen på magen utan det är än så länge bara jag som känner det. Får väl hoppas att det är så i alla fall, så att bebis lever och mår bra där inne! En härlig känsla är det i alla fall helt klart, även om jag som vanligt inte riktigt vågar tro på det. Det känns nästan som om någon försöker kittla mig inne i magen och alla rörelser har alltid varit på höger sida, så bebis befinner väl sig där. Han/hon bör för övrigt vara runt 1 dm lång nu. :) Nu skulle jag bara vilja bli frisk från förkylningen, få tillbaka rösten och få bort illamåendet så att jag kan knalla iväg till jobbet snart med den lilla magen i vädret. Det börjar faktiskt synas lite grann nu tycker jag och en del kläder känns för trånga. Fick två par mammabyxor i julklapp också som redan kan användas. Förhoppningsvis kan jag efter ultraljudet, om allt är bra, börja njuta riktigt ordentligt och våga tro på att jag faktiskt ska bli mamma i juni. Längtar efter dig, vem du nu än är där inne i magen. <3
 
Ska för övrigt försöka ta en magbild när jag kommer hem, inte blivit av på ett tag nu. Ni får tjata på mig så jag inte glömmer det! ;)