DEN EFTERLÄNGTADE, KAMPEN MOT OFRIVILLIG BARNLÖSHET

Jag vill skriva något form av avslut på denna blogg, om det fortfarande är någon som läser. Vi mår bra, även om man aldrig kommer acceptera fullt ut att vi inte kan få fler barn. Kommer såklart alltid vara oändligt tacksam för att vi fick Tea.
Med detta inlägg vill jag berätta att boken Den efterlängtade nu finns på marknaden, det är verkligen en ljuspunkt i allting. Min dröm om att bli författare har blivit verklighet!!
 
Här kommer en länk till min hemsida där ni kan läsa mer om mitt liv och hur jag kombinerar mina yrken. Ni kan köpa boken till bästa pris på min hemsida och även få den signerad. Fri frakt i hela Sverige. Där finns även länk till en facebook sida om ni vill följa mig lite mer aktivt. 
Bifogar även en länk till en artikel som kom ut i tidningen idag gällande min barnresa och bokens resa. Så om man nu ska se någon form av mening med allt detta vi genomgått så kanske det är detta, att min bok kan hjälpa någon i sin resa eller hjälpa någon som inte vet vad ofrivillig barnlöshet innebär att få veta mer om det. Kram på er läsare, om det finns några kvar!
Over and out.
/ Ronja Lindberg v
 
www.ronjalindberg.se

https://www.dt.se/logga-in/svidande-barnlangtan-under-tuffa-ar-smartan-hugger-och-river-i-min-kropp


 
Den efterlängtade - Den efterlängtade fri frakt - Den efterlängtade kampen mot ofrivillig barnlöshet - Den efterlängtade signerad - Författare Ronja Lindberg - IVF - Köp boken Den efterlängtade - PCOS - Ronja Lindberg - barnlängtan - barnlöshet - ofrivillig - ofrivillig barnlöshet