TACK GUD FÖR KRÄMEN

Ägnat dagen åt att flänga fram och tillbaka med Jennifer till hennes nya lägenhet. Som hon inte blev överförtjust i, jobbigt att inte se henne glad. Hoppas bebis kommer snart och att hon kan få lite nya tapeter i lägenheten så att det blir bra. Imorgon blir det att hjälpa henne att flytta möbler. 

Jag och handväskor går verkligen inte ihop, när vi var i lägenheten, gång nummer två för min del, så glömde jag såklart handväskan med båda mobilerna där. Så efter Jonas hade åkt iväg på sin älskade hockey så åkte jag och Jennifer upp till lägenheten för tredje gången, tog med lite småsaker, hämtade väskan och handlade på vägen hem. Två liter kräm blev det, aprikos och jordgubb! Tack gud för krämen, sitter just nu och mumsar på kräm och mjölk. Det måste vara bättre än att stå och frysa, hoppa, skrika och hejja på ett hockeylag i en kall ishall, som min karl gör. 

Jennifer köpte det sista grejjerna till bb väskan idag. Tänk om man får göra det någon dag... Ultraljud på onsdag, och det är ifrån idag till på söndag som det är chans att jag kan få ägglossning. Here we go, ska vi få ett augusti barn tro? I hope so... Puss.

Ge mig sommar igen...