DAGS FÖR HORMONER IGEN

Hej på er, nu var det ett tag sedan jag skrev (igen) gud vad jag är dålig på att hålla en blogg levande. Hursom, om nu någon läser, så kommer här uppdatering i resan. Jag har ätit klart provera tabletterna och igår anlände mensen. Pratade med IVF idag och ultraljud är bokat nästa torsdag, 2 februari kl. 15:30. Så då får vi se då om det funkat. Jag ska börja med hormon sprutan igen (Gonal-F) imorgon och ta 50 enheter varannan dag fram till och med onsdag. Så får vi se om denna ordination fungerar... Jag håller verkligen tummarna för det! Och att jag genomgår dessa hormoner med relativ kontroll på humör och känslor. 

NU ÄR RESAN IGÅNG IGEN

Igår sen em/kväll ringde ivf upp igen. Då var jag hos veterinären för att kastrera svärmors katt så jag hade lite svårt att prata men jag fick i alla fall veta att jag skulle köra igång med provera (mens piller) igen i tolv dagar. Sedan invänta mens och på blödningsdag ett ringa ivf igen så ska jag börja med hormoner då. Jag har tagit piller två idag av provera. Så ska äta provera till och med 23 januari. Så lätt räknat så blir insättning av ägg tidigast i februari. Hoppas dessa veckor med provera och mens går fort! Kram på er.

STÅR OCH STAMPAR

Ja, än så länge har vi inte "kickat igång" ivf resan på nytt. Vi fick inte tag i ivf varken i måndags eller tisdags. Igår vid 13 tiden ringde dom i alla fall upp och sköterskan jag pratade med sa att hon skulle återkomma efter att hon hade pratat med läkaren. Men hon har inte ringt ännu iaf. Idag skickade jag iväg ett mail med lite kort info om att dom kan väl ringa när dom vet vilken medicin osv jag ska ta. Jag orkar inte "jaga" dom något mer nu om man säger så. Så vi får se helt enkelt, jag bloggar när vi fått klartecken på hur vi kör igång igen. kram på er.