DEN EFTERLÄNGTADE - V. 32+5 (DEL 51)

Varit på sista ultraljudet idag, underbart att få se tösen igen! Det såg fortfarande ut att vara en tjej och hon växer som hon ska, väger nu runt 1900 gram. Syntes även lite lockigt hår i nacken på henne <3 Lägger upp en ultraljudsbild men tyvärr syns det inte så mycket på den, svårt att få någon bra bild såhär långt in då det börjar bli trängre i magen. Huvudet till höger iaf. Bjuder även på en till magbild som jag tog idag. Har dock inte blivit så mycket större sedan förra bilden men däremot har magen sjunkit lite då lillan nu lagt sig med huvudet neråt. Tror hon vänt sig natten till igår då jag igår märkte att magen var mycket längre ner och kändes mer ivägen. Det känns dock kanske mer än det syns. Längtar som en galning efter min tös! 50 dagar till BF.. Låt dem gå fort!
 

 

DEN EFTERLÄNGTADE - V. 31+0 (DEL 50)

Tänkte försöka blogga lite grann i alla fall, även om jag är grymt dålig på detta just nu. Var hos mvc igår och hade fått upp mitt dåliga järnvärde ifrån 92 till 110 så det var i alla fall bättre! Lillan växte fint enligt kurvan också, SF mått på 32 cm (magmått). Samt 142 hjärtslag/minut. Smälter varje gång jag hör hjärtat slå. Längtar så efter dig <3
Däremot så har jag verkligen fått en bebis som lever rövare på natten och inte låter mig sova, jag vänjer mig aldrig vid sparkarna utan rycker till varje gång och har tyvärr svårt att njuta av sparkarna. Det blir en orolig och osammanhängande sömn och järnbristen gör mig inte mindre trött. Vilket resulterar i en lättirriterad och sur Ronja dessvärre. Inatt fick jag dock sova relativt bra i alla fall så jag tackar tösen för det! Tur att jag har min underbara Lina som övertygar mig om att jag inte är ensam att känna så och att man inte kan njuta av sparkarna jämt. Och att jag inte älskar henne mindre för det, för det gör jag inte, bebisen i magen är mitt allt och hon slår Jonas med hästlängder i mängd kärlek redan nu. ;)
Den 23 april har vi vårat tredje, och sista, ultraljud. Ett tillväxt ultraljud i gravid vecka 32 som man oftast bara har om man gjort ivf. Något jag absolut inte tackar nej till, längtar så efter att få se bebis igen, och förhoppningsvis kanske få könet bekräftat en gång till. Nu är det ganska precis 2 månader kvar till BF, 62 dagar idag. Det känns som en evighet kvar, samtidigt som det känns som att det går så otroligt fort. Skumma tankar som inte riktigt går ihop men men. Tyckte jag nyss hade 100 dagar kvar till BF. Är helt sjukskriven fram till BF också så man slipper fundera på det. 
Vi har iprinciop köpt hem allting som behövs till bebis nu. Det är sänghimlen som ska sättas upp och spjälsängen ska bäddas, lite nalle puh stickers ska upp på fondväggen mm. Sedan efter det ska nog barnrummet vara redo för fotografering. :) 
 

DEN EFTERLÄNGTADE - V. 29+5 (DEL 49)

Vet att jag är dålig på att blogga nu för tiden, förlåt för det. I helgen har vi alla fall varit nere hos mamma och hämtat lite grejjer som hon beställt till bebis. Nu är det endast några småsaker som återstår innan allting är klart! Såfort jag fått upp sänghimmel och bäddat spjälsängen samt fixat de där sista i barnrummet så kommer det bilder. Dock kommer jag nog inte bädda riktigt än, men håll ut, det kommer bilder! 
Imorgon är det precis tio veckor kvar till beräknad födsel, säger man tio veckor så låter det inte så förfärligt långt. Man börjar känna pirret och nervositeten komma krypande. Det är bara veckor kvar tills jag kommer förändra mitt liv för evigt, det mina vänner, det är en häftig och samtidigt skrämmande känsla. Man har längtat och kämpat så länge så, trotts att magen växer, så tror man inte riktigt på att man kommer vara mamma inom kort. Goush vad jag längtar! Bjuder på en magbild jag tog idag.

 
Och sedan har vi ju våran knäppa familjemedlem vid namn My som är helt övertygad om att allt som vi köpt till bebis tillhör henne, haha! Trotts att vi lagt handduk framför öppningen till barnvagnen så hittar hon in ändå, för vadå matte, barnvagnen är ju min, eller hur!? ;)